tisdag 27 april 2010

Utvärdering av provet 10 april

Ni som har konstruktiv kritik både bra och dålig och vill dela med er av den till verksamhetsklubben, vänligen lägg ett mail till oss med era synpunkter eller kommentera detta inlägg. Får vi inte reda på vad ni deltagare tycker så kanske vi ändrar på något som är bra eller inte ändrar på det som är mindre bra.
Funktionärerna kommer att ha ett utvärderingsmöte precis som vanligt.

Vissa saker styrs ju av reglerna som kommer att revideras 2011, har ni synpunkter även på reglerna som ni kommit på i samband med provet, så passa på att meddela även detta om det kan göra LC'n till en ännu bättre och roligare sport både för oss ägare och våra vinthundar!

1 kommentar:

  1. Först av allt:

    MYCKET bra initativ till att efterfråga konstruktiv kritik (vem har gett er den idén tro :=)).

    Jag kan bara hoppas att ni får många svar och att inte folk, som så ofta, tycker en massa men säger inget. Eller så ÄR alla genuint nöjda med allt?

    Här kommer mina tankar:

    Resultatinskrivning i licensboken känns väldigt stenålders i dagens internetsamhälle och är helt klart något som jag tycker borde ändras men jag föstår också att detta inte är upp till just Er att göra- men kanske något att föra fram högre upp i hiearkin?
    Detta (inskrivningen) gör ju att ALLA ( eller i alla fall de som är rädda om sin bok) måste stanna kvar tills tävlingen är slut, ovasett hur dåligt hunden har sprungit.

    LÖPANDE resultatredovisning hade varit önskvärt men är kanske en fråga om tillgång på funktionärer som kan ombesörja detta?

    Att få en kopia av hundens kritik/ domarutlåtande strax efter att den har sprungit hade också varit bra.

    Nu gör jag hela tiden jämförelser med en annan bedömningssport- hästdressyr- där det fungerar enligt ovan men det är kanske inget som hundfolk har intresse av eller möjlighet att genomföra? Jag vet för lite om LC för att själv svara på detta men hoppas att det är OK att önska och undra i alla fall.

    mvh Birgitta Karlsson med Soya (den svarta :=))

    SvaraRadera