onsdag 28 oktober 2009

Vill DU hjälpa oss med en inoff i vår?

Hej alla!!

Som många redan känner till, så ska VKLC s ha en inoff. utst.i ridhuset i Laholm den 13 mars, för att få lite ”klirr i kassan”. Det blir en utst. för valpar 4 mån. – vet.kl, ej chkl.. Se annons i Hundsports julnr.

Jag och Sickan (min fru) är certifierade gm. SKK att få ordna en utst., så det är ”grönt”

Lars-Göran, jag och Sickan var igår i Laholm och tittade på ridhuset. Vi blev imponerade! Rent, snyggt och STORT! 70x45 m är ytan, alltså gott om plats. Det finns läktare och högtaleri. Vi har hyrt ridhuset av Laholmsortens Ryttarförening. Ryttarföreningen själva tar serveringen. Dom kan fixa en tre-rätters om så önskas. Dom ordnar fika-korgar till ringarna och har ett rum där funktionärerna kan äta i lugn och ro.

Vi måste gå ut redan nu om förfrågan av personal. Det finns en angenäm ” risk” att det inte räcker med tre domare, men det ordnar sig, vi har i dagsläget 4 domare. Vad som fattas är:

6-8 ringsekreterare/ringmaster. Måste finnas reserver om fler domare behövs.

Någon till sekretariatet, viktigt de första timmarna för ev. oklara ärenden, cirka 6-8 övriga funktionärer.

Personal som finns idag:

4 domare

2 ringsekreterare

1 ansvarig för parkeringarna (L-G.C)

1 veterinär (om antalet överskrider 400 anmälda )

1 ”klipp o klistra”

Alla inom VKLCs som ställer upp den 13 mars, får bensinersättning, 15:- milen, men inget arvode. Vi kämpar ju alla för att kunna införskaffa ett eget ”maskineri” till VKLC Södra Sverige, och det kostar pengar. Utst. kan ge bra med pengar som nog behövs innan vår-provet. All personal utom domare och ringsekreterare får ställa ut hund, på inoff-utställning. Personalfrågan måste lösas innan jul, det går inte att vänta till ”fem i tolv”, så därför önskar jag svar från er, om ni kan hjälpa till. Maila till mej , skriv vad du kan hjälpa till med. TACK!

M.V.H

Utställningsansvarig.

Lars-Erik

maila om du vill hjälpa till på mail: styrelsen@vklcs.svvklc.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar