onsdag 4 mars 2020

LCK Södra inbjuder till träning i Rolsmo 7/3 2020

LCK Södra kommer att hålla en träning lördag 7 mars  2020

Plats: Rolsmo 16, LC-skylt från väg 122
Start: Banbygge kl 10:00 och första start ca kl 11:00.   

Vänligen parkera på anvisad plats!
Licensgivare kommer att finnas på plats. Kom ihåg att ta med licenspapper för din hund ( OBS! nya anvisningar från 1/1 2020, vänligen läs på PKLC hemsida )
Glöm inte plocka upp efter dig och din hund :-) allt skräp måste tas med från platsen.
Vi kan inte garantera att det finns lämpliga stödhundar på plats men hjälper till i den mån vi kan. Skriv i anmälan om din hund kan gå som stödhund eller behöver stödhund.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningen med kort varsel så kolla bloggen http://vklcs.blogspot.se/ på morgonen innan ni åker.

Anmälan görs till Cissi Olin, cissi.olin@tripora.se senast fredag 6/3 kl 15:00, som också svarar på frågor om anmälan och betalning.  Om ni behöver avboka er plats vänligen kontakta Cissi så att hon kan erbjuda platsen till ev reserv på anmälningslistan
Skriv i anmälan tilltalsnamn, ras, ålder, kön och om det gäller licenslopp - vilket licenslopp i ordningen det är. Samt skriv ensamlopp eller om din hund kan gå som stödhund eller behöver stödhund.

Avgifter: Träning 50:-/dag och licenslopp: 100:-/lopp.
Betalning sker på plats till swish nummer som ni får vid ankomstregistrering. Betalningen skall visas upp för ansvarig person innan start.

För er som är nya kom ihåg att ta med påskriven deltagarförbindelse,  http://www.svvklc.se/images/docs/Deltagarforbindelse_2017-06-21.pdf-
Medlemskap i SvVK är obligatoriskt för ägare av hunden, gäller ej nybörjare som vill prova på en gång men tänk på att hunden behöver ha munkorg för att få springa ( munkorgar i några få storlekar finns att låna på plats )

Tänk på att de nya anvisningar antagits:
Kapitel 3.3 punkt 5. 
Hundar yngre än 12 månader får endast springa ensamma kortare raksträckor i syfte att skola in hunden i lure coursing.

Kapitel 3.3 punkt 6 (ny punkt). 
 Hund måste ha uppnått 9 månaders ålder för att få deltaga vid lure coursing-träning.

Väl mött!
LCK Södras träningsgrupp i Småland 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar