fredag 3 juli 2020

LCK Södra inbjuder till träning i Norra Åsum måndag 6/7 2020

LCK Södra kommer att hålla en träning måndagen den 6 juli  2020 

Plats: Norra Åsum, Gyllenstiernas Väg i Kristianstads kommun. Se bild 1 för rätt infart samt bild 2 för vidare infart på området.

Start: kl 14.00
Max: 40 hundar
Vi kommer att genomföra träningen med continuos loop

Vänligen parkera på anvisad plats! Vi följer självklart FHMs, SKKs och SVVKs rekommendationer samt kravet på max 50 personer. Det innebär att:

· Vid anmälan (se nedan) anges även hur många personer som kommer!

· Alla håller avstånd mellan varandra!

· Ni stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom! 

· Personer i riskgrupper rekommenderas ej att delta. Licensgivare kommer att finnas på plats. Kom ihåg att ta med licenspapper och stamtavla för din hund (obs! nya anvisningar från 1/1-2020 när det gäller licenstagning och blankett, vänligen läs på PKLC hemsida och ladda ner en ny blankett om det behövs). 


Glöm inte plocka upp efter dig och din hund :-) allt skräp måste tas med från platsen. 


Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningen med kort varsel på grund av vädret eller andra orsaker som vi inte råder över så kolla bloggen http://vklcs.blogspot.se/ på morgonen innan ni åker. Ta med vatten till hunden och fika till er själva. 


Anmälan görs till coursinglure@gmail.com senast söndag 5/7 kl 19.00. Om ni behöver avboka er plats vänligen skicka ett mejl snarast så att vi kan erbjuda platsen till eventuell reserv på anmälningslistan. Startlistor presenteras på plats vid ankomst måndag 6/7

Skriv i anmälan: tilltalsnamn, ras, ålder, kön och om det gäller licenslopp - vilket licenslopp i ordningen det är.

Vi kan inte garantera att det finns lämpliga stödhundar på plats men hjälper till i den mån vi kan. Skriv i anmälan om din hund kan gå som stödhund eller behöver stödhund eller ska springa själv.

Har du andra frågor om träningen kontakta träningsansvarig Camilla Johansson, 0730-536395

Avgifter: träningslopp 50:-/dag och licenslopp 100:-/lopp! Betalning sker på plats till swishnummer som ni får vid ankomstregistrering. Betalningen skall visas upp för ansvarig person innan start.


För er som är ny, kom ihåg att ta med påskriven deltagarförbindelse, http://www.svvklc.se/images/docs/Deltagarforbindelse_2017-06-21.pdf .

Medlemskap i SvVK obligatoriskt för ägare av hunden, gäller ej nybörjare som vill prova på en gång men tänk på att hunden behöver ha munkorg för att få springa (munkorgar i några få storlekar finns att låna). 


Tänk på de nya anvisningar: Kapitel 3.3 punkt 5.

Hundar yngre än 12 månader får endast springa ensamma kortare raksträckor i syfte att skola in hunden i lure coursing. 


Kapitel 3.3 punkt 6 (ny punkt).

Hund måste ha uppnått 9 månaders ålder för att få deltaga vid lure coursing-träning. 


Väl mött! 

LCK Södras träningsgrupp

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera