fredag 2 oktober 2020

LCK Södra bjuder in till träning i Sjöbo lördag 10/10-2020

 LCK Södra kommer att hålla en träning i Sjöbo, lördagen den 10 oktober 2020

OBS! Träningen kommer EJ genomföras vid ev. dåligt väder! Information om detta publiceras på denna blogg eller på vår facebooksida.

Plats: Sjöbo, koordinater 55,6512370; 13,6952080

Start: kl 15.00

Vänligen parkera på anvisad plats!

 

Vi följer självklart FHMs, SKKs och SVVKs rekommendationer samt kravet på max 50 personer.

Det innebär att:

· Vid anmälan (se nedan) anges även hur många personer som kommer! Samt om man kan hjälpa till med något, denna gång behöver vi  någon som kan köra fyrhjuling och diverse andra uppgifter.

· Alla håller avstånd mellan varandra!

· Ni stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom! 

· Personer i riskgrupper rekommenderas ej att delta. 

Licensgivare kommer att finnas på plats. Kom ihåg att ta med licenspapper och stamtavla för din hund (obs! nya anvisningar från 1/1-2020 när det gäller licenstagning och blankett, vänligen läs på PKLC hemsida och ladda ner en ny blankett om det behövs). 

Glöm inte plocka upp efter dig och din hund :-) allt skräp måste tas med från platsen. 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningen med kort varsel på grund av vädret eller andra orsaker som vi inte råder över så kolla bloggen http://vklcs.blogspot.se/ på morgonen innan ni åker. Ta med vatten till hunden och fika till er själva. 

Anmälan görs till sagorunas@gmail.com senast onsdag 7/10 kl 21.00. Om ni behöver avboka er plats vänligen skicka ett mejl snarast så att vi kan erbjuda platsen till eventuell reserv på anmälningslistan. 

Skriv i anmälan: tilltalsnamn, ras, ålder, kön och om det gäller licenslopp - vilket licenslopp i ordningen det är. Antal personer.

Vi kan inte garantera att det finns lämpliga stödhundar på plats men hjälper till i den mån vi kan. Skriv i anmälan om din hund kan gå som stödhund eller behöver stödhund eller ska springa själv.

Avgifter: träningslopp 50:-/dag och licenslopp 100:-/lopp! Betalning sker på plats till swishnummer som ni får vid ankomstregistrering. Betalningen skall visas upp för ansvarig person innan start.

För er som är ny, kom ihåg att ta med påskriven deltagarförbindelse, http://www.svvklc.se/images/docs/Deltagarforbindelse_2017-06-21.pdf .

Medlemskap i SvVK obligatoriskt för ägare av hunden, gäller ej nybörjare som vill prova på en gång men tänk på att hunden behöver ha munkorg för att få springa (munkorgar i några få storlekar finns att låna). 

Tänk på de nya anvisningar: Kapitel 3.3 punkt 5.

Hundar yngre än 12 månader får endast springa ensamma kortare raksträckor i syfte att skola in hunden i lure coursing. 

Kapitel 3.3 punkt 6 (ny punkt).

Hund måste ha uppnått 9 månaders ålder för att få deltaga vid lure coursing-träning. 

Väl mött! 

Träningsgrupp LCK Södra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar